Carte senzoriala Ferma vesela

2

Si iata ca am trecut prin aceasta tema (ferma) toate lucrurile pe care le lucrez pentru copii: cub senzorial, paturica matlasata si acum, cartea textila.

Carticica are dimensiunile de 15×15 cm, este realizata din bumbac imprimat, vatelina de bumbac, minky, catifea din matase naturala, dantela, fetru, fire de lana, panglici de satin si oglinda pentru bebelusi.

carte senzoriala

carte senzoriala

Cu ajutorul ei, bebelusa Maria va descoperi lumea vesela de la ferma: o pisicuta cocheta cu fundita, o vacuta blanda si darnica, o gainusa plinuta cu pene pufoase, un calut iute ca vantul, un catel jucaus si o oita mancacioasa cu lana moale, numai buna pentru niste manusi calduroase. Ochii bebelusei vor gasi cu siguranta puisorul curios care scoate capul din out, iepurasul timid ascuns in iarba din care mananca oita , iar printre frunzele tufisului osul ascuns de catel; va fi atrasa si de picaturile de ploaie de pe coperta si de oglinda de pe inimioara prin care parintii ei ii transmit ca o iubesc. Detegetele ei vor trece peste norisorul pufos, codita stufoasa a calului, penele moi ale gainii, iarba moale, panglicile curcubeului si etichetele ce vor fi incercate si cu gura.

vacuta blanda

vacuta blanda

pisicuta cocheta

pisicuta cocheta

calut catifelat

calut catifelat

catel jucaus

catel jucaus

iepurasul timid

iepurasul timid

ferma vesela

ferma vesela

gainusa motata

gainusa motata

Cu siguranta fetita si parintii vor canta cantece frumoase, vor imita animalutele, vor invata culorile, vor numara, vor spune poezioare dragute si vor inventa povesti pornind de la paginile acestei carti.

Si ca sa il citez pe Bufnita, prietenul lui Winnie de Plus, Maria va avea parte de o adevarata sarbatoare a simturilor.

You may also like...