Cadouri personalizate pentru nepoti

0

Rebecca si Remus sunt doi fratiori a caror matusa s-a gandit cu mare drag la ei si m-a ales pe mine sa le pregatesc niste cadouri speciale: unul de bun venit pe lume pentru bebe Rebecca si unul pentru aniversarea celor 3 anisori pentru baietelul Remus.

Cum bebelusii cresc si in somn, m-am gandit ca sunt numai bune 2 batistute de somn pentru vise cat mai placute si un somn odihnitor, care ii vor deveni si prieteni de joaca mai tarziu pentru ca intruchipeaza doua animalute tare dragute: un ursulet panda vesel si un catel jucaus. Batistutele de somn/security blankets au dimensiunea de 20X20 cm si sunt realizate dintr-o combinatie de 2 materiale: minky (100% poliester) si bumbac 100%.

batistute de somn, cub senzorial si carte textila

batistute de somn, cub senzorial si carte textila

Cum joaca va fi una dintre preocuparile ei cele mai importante, nu am uitat sa ii cos si un cub textil de 10X10 cm, realizat din bumbac si minky, oferindu-i o adevarata petrecere a simturilor: culori contrastante si puternice, texturi diferite la atingere, sunete de clopotel, fosnete de petale, antenute si etichete de molfait si pipait, inel de dentitie de ros atunci cand va veni vremea, oglinda de aranjat, ca doar e o micuta domnisoara care cu siguranta se va dichisi si multe animalute de cunoscut. A iesit un cub country-sic ce de-abia asteapta sa ajunga pe mainile celei care il va face sa se simta complet.

cub senzorial

cub senzorial

In ce priveste cadoul pe care l-am facut pentru un baietel curios, nu stiu daca ar trebui sa spun eu asta, dar o voi face totusi: este unul absolut minunat! De ce? Pentru ca are de toate: pompieri curajosi, odisee spatiala, excursii cu masina, aventuri cu dragoni, printi si printese in castele marete, numere si litere ce pot fi manipulate, toate in culori vii, cu capse magnetice, velcro, nasturi, ferestre surpriza, marionete de degete, broderii. Pe deasupra, este si personalizata 🙂

marionete de degete

marionete de degete

cartea numerelor

cartea numerelor

cadouri personalizate

cadouri personalizate

Cartea textila interactiva are 20X20 cm, este realizata din bumbac si fetru (de lana si sintetic) si este umpluta cu vatelina.

You may also like...