Cub senzorial si carte textila Padurea fermecata

4

Mama Alessandrei mi-a spus ca i-ar placea sa ii pot face fetitei sale un cub si o carte senzoriale din materiale naturale (bumbac, lana, in), cu umplutura hipoalergenica si cu multi prieteni: melci, bufnite, fluturasi etc. Si mi-a mai spus ca, de cand bebe se legana in burtica si pana acum, vede peste tot numai semne de iubire: inimi norisori, inimi frunzulite, pietricele inimi.

Asa ca, m-am pus pe treaba si am folosit numai materiale naturale: material imprimat 100% bumbac, catifea din matase naturala, dantela din bumbac, snur din bumbac cerat, vatelina din bumbac 100%, umplutura hipoalergenica, fetru din lana, satin, toate combinate in asa fel incat sa iasa un cub si o carticica pe placul unei fetite ce va porni intr-o aventura minunata in Padurea fermecata insotita de prieteni buni si de dragostea mamei sale – simbolizata prin inimile prezente peste tot.

Cubul Padurea fermecata are multi prieteni care asteapta sa o conduca pe micuta cercetasa prin locuri nemaiumblate: o buburuza somnoroasa cu antene bune de incercat cu gurita, un melc indragostit ce umbla prin noaptea intunecata, o zana ursulet care ii impartaseste cu soapte fosnitoare secretul prieteniei unui fluturas, un pui de pasare care, cu sunet de clopotel, o invita intr-un zbor aventuros cu balonul pana sus la un curcubeu colorat, din care picura iubire pe pamant. Cubul a fost personalizat cu numele fetitei si pecetluit cu multa dragoste.

Cub Padurea fermecata

Cub Padurea fermecata

Carte si cub Padurea fermecata

Carte si cub Padurea fermecata

Cartea cu broderii “Padurea fermecata” este numai buna de explorat. De cum o primeste, Alessandra este intampinata de niste buburuze gazde care ii vor face cunostinta cu o pereche de bufnite dragute, ce isi petrec toata ziua pe ramurelele unui copacel, un arici harnic ce strange provizii, un iepuras relaxat scaldat in razele calde ale soarelui. Prin iarba moale va gasi floricele colorate, melcusori, ciupercute si gaze minuscule. Un fluturas poznas si o albinuta harnica se ascund dupa curcubeu si asteapta sa fie gasiti. La tot pasul va intalni iubire, rasete, surprize, joaca.

Prietenii din padure

Prietenii din padure

Aventuri placute!

You may also like...