Coronite cu parfum de Craciun

1

Eu, care cu greu reusesc sa aleg intre doua lucruri care imi plac foarte mult, pot spune ca iarna este anotimpul meu preferat pentru ca e vremea colindelor, e zapada muuulta in care sa ma arunc si sa fac un ingeras, e Craciunul in familie cu brad si mancaruri delicioase si pentru ca pot sa infrumusetez casa cu tot felul de minunatii, iar unele decoratiuni le fac cu mana mea – mult mai multe in acest sezon decat in oricare altul.

Dupa Sf. Nicolae imi decorez cuibusorul in asteptarea Craciunului si incep devreme pentru ca de sarbatori suntem intre case.

Astazi am incercat sa pregatesc rezerve pentru decorarea coronitelor, asa ca am dat la cuptor niste felii de mar pe care le-am stropit cu putina vanilie si scortisoara, niste felii de portocala si s-a raspandit in casa o aroma atat de placuta si vesela! Daca vreti sa uscati felii de fructe, va sfatuiesc totusi sa le uscati pe calorifer, chiar daca dureaza vreo 3 – 4 zile (in cuptor unele felii de portocale mi s-au ars, chiar daca focul era la minim; nu stiu cum ar iesi la un cuptor electric).

Asa ca, in seara aceasta, dupa ce am cumparat coronitele de la florarie, ca si anul trecut, am inceput sa le decorez, iar acum casa imi miroase a Craciun.

Cam asa arata materialul brut:

coronite verzi

blatul de lucru 🙂

Si acum sa va arat si ce a iesit:

coronita ingeras

Si ingerii cantau in cor cu flori de crin in mana

rosu

auriu

close up ingeras

feliile de mar parfumate cu scortisoara si vanilie

floarea din portocala

flori si felii de mere

A doua coronita, care si-a gasit locul pe comoda de pe hol:

purpuriu

Si cele doua coronite de pe usi:

coronita pentru usa cu parfum de Craciun

aranjament conuri

ploaia de stele

floarea din mar

Asta a fost tot!

You may also like...