Pulbere de stele pe-un suport de lumanarele

2

Cui nu i-ar placea sa se joace cu pulbere de stele? Mai ales daca ar fi magica…Presaram nitel aici si totul devine limpede si cum nu se poate mai frumos, imprastiem putin peste oamenii mohorati, iar acestia se transforma in persoane vesele si cu pofta de viata, suflam putina magie stelara peste lucrurile plictisitoare si cat ai clipi ajung sa fie amuzante si placute.

Stardust… sa il punem la treaba atunci 🙂

Pana la transformarea intregii lumii insa, am recurs doar la schimbarea unor lucruri marunte din jur. Asadar, am hotarat sa presar sclipiri de stele pe o vaza simpla si sa o fac vedeta anotimpului inghetat. Sa nu credeti ca e treaba usoara! Am inceput sa fac asta din noiembrie 2011, dar dupa cateva licariri ici si colo am intrerupt “munca” si am reluat totul abia acum, asta dupa ce vreo jumatate de an vaza pe jumatate transformata se uita la mine dispretuitor de pe biblioteca si a fost apoi ascunsa intr-un dulap. Dar acum poate sa trimita scaparari fermecate in serile linistite.

Inspiratia am gasit-o pe site-ul oficial Martha Stewart si este acolo inclusiv tiparul pentru a crea o scena, http://www.marthastewart.com/908061/glittered-candleholders

Acum, pentru ca v-am spus despre placerea mea de a ma juca putin cu sclipiri de stele, cat si despre sursa ideii, sa va spun ce am folosit:

  • o vaza din sticla transparenta
  • adeziv universal de la Bison
  • glitter de la Bamboo
  • scobitori pentru a intinde cat mai bine si exact adezivul.

punem praf de stele din belsug

cu putin lipici atragem sclipiri de stele

caprioara surprinsa

prin padurea de argint

licar fermecat

bradut argintiu

in lumina calda a serii

sclipiri colorate

Va trimit niste praf de stele sa va lumineze casele si sufletele in zi de sarbatoare!

You may also like...