Jucarii pentru copii

1

Da, pot sa spun ca mi-am extins aria de interese, preocupari si idei de pus in practica! Timp sa am, ca de asta duc lipsa…

Rasfoind un catalog cu produse pentru bebelusi (cate lucrusoare absolut indispensabile, precum si altele complet inutile, dar dragalase, nu gasesti acolo!), mi-a venit ideea confectionarii unor jucarii pentru copii. Asa ca, am ales materiale care sa corespunda preferintelor bebelusilor (cu imprimeu in patratele – dar le plac si dungile sau bulinele, in culori contrastante si cu texturi diferite), am desenat pe o hartie jucarioarele, le-am transferat pe materiale si am inceput sa cos cu ac si ata la jucarioare, dar si cu mult drag cu gandul la bebelusa ce urma sa vina pe lume.

tipar de jucarii

Aricila in devenire

arici in lucru

Asa au luat nastere Aricila, care a avut noroc sa fie mai dichisit, pentru ca l-am facut pe cand Alesia era in burtica, la indicatiile ei, care, atunci cand greseam cusatura, mai tragea un ghiont cu o mana in ficat; dar si testoasa Baba, care a iesit mai sleampata, pentru ca a fost cusuta intre doua reprize de tinut suzeta (sa nu credeti ca bebelusii stiu de la inceput sa isi tina suzeta in gurita).

Aricila

Broscuta Baba

Chiar daca nu sunt la fel de aratosi precum colegii lor din cataloage, prietenii – jucarioare au fost facuti cu multa dragoste si cu gandul la puiul meu – probabil nu le strica si putin mai multa indemanare pe langa celelalte ingrediente. Intre timp, Aricila a devenit prietenul cel mai bun al Alesiei: cu el adoarme, tinandu-l de picioare, cu el se trezeste si ii gangureste, iar acum il incearca sa vada ce gust are (sa speram ca l-am facut rezistent, ca la cat il trage ca sa il bage in gura maine poimaine zici ca se destrama). Sa nu credeti, insa, ca aici se termina indatoririle mele de mama: ca are cu cine sa adoarma, sa vorbeasca si sa ii pacaleasca foamea.

joc cu Aricila

Alesia

somn cu Aricila

pe punctul de a adormi

alta zi, cu acelasi Aricila

Daca v-am convins sa treceti la cusut de jucarii, va doresc spor la lucru!

You may also like...